Despre

ROLIM Sat Vending este distribuitor exclusiv al produselor SATRO în România încă din anul 2005˜

Pe lângă profesionalism, promptitudine și identificarea nevoilor clienților noștri, ne place să credem în parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere și corectitudine.

Oferim un plus de valoare pieței de vending din România, prin promovarea calității și prin competitivitatea prețurilor˜.

Suntem deschiși în oferirea de informații cu privire la produsele noastre și la piața de vending, tratând fiecare client cu maximă seriozitate.

Sub brandul propriu SATRO QUALITY DRINKS (SQD), SATRO a dezvoltat o gamă cuprinzătoare de băuturi fierbinţi şi reci pentru sectoarele vending (automate de băuturi), horeca (hoteluri/restaurante/cafenele) şi office coffee service, care fac mai mult decât să îndeplinească cerinţele de astăzi pentru băuturile moderne.˜

Competenţa SATRO bine fundamentată în rafinarea pudrei brute de cacao şi know-how-ul procesării laptelui au format baza pentru produsele noastre de înaltă calitate de-a lungul decadelor.

Datorită multor ani de experienţă privind cerinţele tehnice ale unui produs pentru aparate de distribuţie, gama largă a produselor SQD este adaptată în mod ideal la procesele din automatele de băuturi, oferind atât fluiditatea optimă pe parcursul tuturor sezoanelor, cât şi un nivel scăzut de praf şi dozări joase.˜

De asemenea, din anul 2012, ROLIM SAT VENDING distribuie exclusiv în România cafeaua ESTE VERDE SI BARISTO. Boabele cafelei ESTE VERDE sunt de origine vietnameza fiind prajite in fabrica Elia din Bulgaria. Cafeaua ESTE VERDE este 100% robusta fiind ideala pentru automatele de cafea.

Cafelele BARISTO sunt prajite si ambalate in unele dintre cele mai moderne fabrici din Italia (TAG - "Torrefattori Associati Genova"). Fabrica are o traditie de peste 100 de ani in prajirea cafelei, portul din Genova avand o istorie veche ca centru de sortare a celor mai bune productii de cafea din intreaga lume, din acest motiv a fost firesc ca o scoala de experti in prajirea cafelei sa se nasca la Genova.

Brandul BARISTO a intrat in portofoliul ROLIM in anul 2012 si din anul 2013 se afla pe raftul magazinelor Selgros.

Deasemenea puteti gasi cafeua BARISTO pe diverse magazine online de specialitate sau o puteti comanda direct de pe site-ul nostru.

Urmatoarele evenimente