Termeni & Conditii

CERERE OFERTA

Poti cere o oferta legata de produsele comercializate de Rolim.ro, adaugand produsele in cos finalizand procedura, foarte asemanatoarea cu a unui magazin online, dar cu mai putine detalii.

ACORDUL DE UTILIZARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC Rolim Sat Vending SRL, detinatorul site-ului rolim.ro (operatorul) are obligația de a administra în condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii le furnizează

1. Ce sunt datele personale?

Orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (adică o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare – nume, adresă, număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

2. De ce colectăm datele personale?

Scopul colectării datelor rezultă din activitatea noastră de comerț, respectiv magazin online, de a furniza produsele si a livra serviciile pe care le-ați solicitat și din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. oferindu-vă informații despre produsele preferate, daca optați pentru comunicări de marketing.

3. Cum colectăm datele personale?

ROLIM.RO colectează datele personale primite în mod direct de la dvs. prin completarea formularelor de pe site (ca urmare a efectuării unei comenzi). Formularele includ câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la datele de sediul social al companiei tale etc. Site-ul nostru colectează în mod automat informații precum IP-ul dispozitivului pe care îl utilizezi, localizarea generală de unde vizitezi site-ul, tipul de browser, istoricul paginilor accesate, sistemul de operare ori dispozitiv mobil de pe care vizitezi magazinul online.

4. Pe ce bază folosim aceste date?

Datele menționate mai sus sunt folosite pentru a vă permite accesul in site si pentru a putea livra produsele și informările noastre conform modalității pe care ati ales-o să le primiți (cumpărarea produselor, livrarea acestora). Baza legală pentru această prelucrare este încheierea și executarea unui contract online la care sunteți parte (ori de cate ori solicitați operațiunile de mai sus, sunteți de acord cu termenii si condițiile de furnizare a acelor produse). Pentru emiterea facturilor si/sau în cazul în care suntem obligați să depunem declarații fiscale în legătura cu comenzile efectuate de dvs. se poate să solicităm informații fiscale detaliate precum: adresa dvs. (necesara pentru a fi trecuta pe factura fiscala), dar si alte date fiscale pe care legea ne obligă să le colectam și prelucrăm în legătură cu tranzacția respectivă. In aceasta situație, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligația de a ne conforma cu prevederile din legislația internă iar perioada de stocare va fi cel puțin egala cu cea impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozițiile privind arhivarea. Site-ul nostru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj prin intermediul formularului de pe pagina de Contact. Datele pe care le trimiteți in urma folosirii acestei opțiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a reclamației dvs., a solicitării de consultanta și a altora similare. Aceste date sunt stocate timp de 3 ani. Nu vă folosim datele pentru a vă trimite comunicări de marketing decât dacă optați în mod explicit pentru o astfel de comunicare, bifând opțiunea de newsletter pe care o puteți retrage
oricând doriți (retrageți consimțământul) fie în comunicarea însăși, fie prin bifarea opțiunii NU din contul de utilizator, fie contactând-ne.

ROLIM.RO a luat masurile necesare si rezonabile, din punct de vedere tehnic si administrativ ca sa protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii, precum: controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare si arhivare, utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tipSSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

ROLIM.RO a luat masurile rezonabile de precautie pentru protejarea confidentialitatii datelor furnizate pe Internet insa cu toate eforturile depuse este cunoscut faptul ca acest mod de transfer de date nu este complet sigura astfel ca nu putem raspunde pentru acest mod de a ne transmite datele tale insa odata ce le primim folosim procedurile interne stricte privind securitatea datelor.

Prin navigarea pe siteului ROLIM.RO si completarea formularelor de contact sau cerere de oferta, sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale in scopurile mai sus enuntate.

Urmatoarele evenimente